2017-05-21 1 min to read

5-års geocachingkalas i Fellingsbro

Category : Event

Idag var det event i Fellingsbro som stod på att göra listan. Det var Markman12 som firade 5år som geocachare. Jag blev upphämtad av X_1, Gustafs Liza och Gluggfan runt halv tio på förmiddagen. Efter ett snabbstopp i Horndal för att logga DanPias Racer fortsatte resan söderut via Surahammars kommun. Gluggfan saknade nämligen kommunen i sin statistik. Väl inne i Surahammar valde vi första bästa burk eftersom tiden började bli knapp. Efter utförd loggning fortsatte vi vår resa mot eventet, denna gång utan nya stopp efter vägen.

Väl framme vid IP Fellingsbro började vi promenera mot eventplatsen. Marken var full av liljekonvaljer som dessutom börjat få blommor. Här kommer det om några veckor dotfa underbart. Solen skiner och vädret ler sitt allra bredaste leende mot oss. Vi kommer fram lite efter det att eventet har startat. På platsen finns uppskattningsvis 30-40 personer och alla ser glada ut. Alla har väl längtat lika mycket efter solen denna vår. Nu när den väl visar sig på detta event så bidrar det nog till allas muntra miner.

Korven är färdiggrillad och de flesta har redan ätit. Jag hugger in på två st mycket goda korvar. Lite Johnnys senap och rostad lök är allt som behövs för att fullända den svenska delikatessen som ju grillad korv med bröd är. TB bordet dignar med TB’s, dock ser jag nog inte skymten av ett enda coin. EO ville att vi eventdeltagare skulle rensa bordet när eventet tog slut. Själv tog jag hand om 3st för vidare färd mot nya äventyr. Vi städade gemensamt av eventplatsen och gick tillsammans till parkeringen där papperssläpp av cacher genomfördes. Mer om dagens cachingäventyr i nästa inlägg.

Leave a comment