Mina event

Det fjärde Jul-eventet hålls i Gävle på julaftonen. Tid 09.15-10.00
Klicka på bilden ovan för att anmäla ditt deltagande.

 

 

God Jul – 2017För fjärde året i rad återkommer julaftonseventet. Därmed är detta nu inte bara en tradition utan en befäst sådan. Detta är dock första gången eventet hålls i Gävle.

Var: Se koordinater
När: Söndagen den 24/12
Tid: 09:15 – 10:00

På platsen kommer det att finnas en värmande eld, glögg, kaffe, pepparkakor och skumtomtar. Sedvanligt och frivilligt julklappsbyte kommer att ske. (Läs om hur detta går till nedan). Utlottning av ett ”julcoin” brukar höra till en av höjdpunkterna på eventet. (Läs om hur utlottningen går till nedan).Julklappsbyte går till på följande sätt: Den som vill deltaga i bytet, tar med sig en inslagen julklapp. Lämpligen till ett maximalt värde av 20-30kr. På platsen kommer finnas en julklappssäck eller liknande i vilken man placerar sin julklapp. Därefter tar man en annan julklapp ur säcken. De första som lägger sin klapp i säcken kan ju vänta ett tag innan man tar en så det hinner bli lite att välja på. Är man en familj kan givetvis alla i familjen ha en egen klapp med sig även om man ”kör” på samma nick när man geocachar.

Utlottning av julcoin går till på följande sätt: Man skriver en lapp med sitt geocaching-nick och placerar den i avsedd låda. När alla gjort detta sker dragning. Endast en lapp per nick även om man är ett team. EO får också deltaga i utlottningen.

Christmas 2017 Geocoin

Minst en cache kommer att släppas i samband med detta event.

Att anordna detta eventet genererar några mindre kostnader. Därför kommer det på plats finnas en låda att lämna frivilligt bidrag om maximalt 10kr. Eventet får ej gå med överskjutande vinst varför eventuell sådan oavkortat kommer skänkas till något lämpligt välgörande ändamål som annonseras ut efter eventet.


V Ä L K O M M E N

Tidigare Julevent
2014 | 2015 | 2016

Tidigare vinnare av Christmas Geocoin
2014 – Lealetar
2015 – LFCFredda
2016 – Virvelvinda